Nya klubbchefen

Nu är jag på plats och sätter mig in i hur arbetet på klubben fungerar.

Några små förändringar har jag redan satt igång: Shopen byggs om så att vi får bättre exponering av kläder och klubbor. Shopen ingår numera i Pro Quality kedjan, men det är fortfarande ni medlemmar som äger shopen! Att vi nu är en PQ-shop gör att vi får bästa möjliga pris på alla våra inköp. www.proquality.se  Restaurangen ska byggas/snyggas till så att den nya krögaren får bästa möjliga förutsättningarna att bjuda oss medlemmar på bra mat i en trevlig miljö. Vi bygger även en ny svingstudio i det gamla lektionsbåset, så att ni får en bättre möjlighet att förbättra ert golfspel. Vi kommer att snygga till väggarna och montera ny belysning i gången till omklädningsrummen. Ja som sagt några små förändringar blir det ;o)

//Niclas Olofsson 060-51 51 78