Välkommen till Sundsvalls Golfklubb

Vi är glada för att Du har valt Sundsvalls Golfklubb (SvGK) till Din golfklubb. Vi hoppas att Du ska trivas med oss i klubben och att Du ska känna och uppleva den positiva atmosfär som finns hos oss.

Sundsvalls Golfklubbs vision är att skapa ”Mittsveriges Bästa Golfupplevelse”. Vår ambition är att Du ska få en golfupplevelse utöver det vanliga på en mycket välskött golfbana med en finish av högsta kvalité.

Du har kommit till en aktiv klubb. Vi är cirka 1 600 spelande medlemmar. Vårt mål är att arbeta för att Du som medlem ska få tillgång till en golfanläggning i toppskick och till intressanta medlemsaktiviteter. Till vår hjälp har vi ett antal kommittéer:

• Medlemskommittén har som målsättning att få nya medlemmar att känna sig välkomna och trivas hos oss. De har aktiviteter som ”Prova på golf” , medlemsträffar med diverse aktiviteter och olika teman, välkomstlunch för nya medlemmar . De ser även till att vi har det trivsamt och snyggt med blommor och andra växter, kring klubbhus och på banan.
  • Damkommittén värnar om de kvinnliga medlemmarnas intressen. Kommittén har som målsättning att stimulera så många som möjligt av klubbens kvinnliga medlemmar till ett aktivt medlemskap. Under säsong anordnas diverse aktiviteter samt gemensamt spel på banan.
  • Gentlemannakommitténs verksamhet främjar deltagande och golfspel för klubbens äldre medlemmar av båda könen, Kommittén anordnar bland annat regelbundet återkommande veckotävlingar, fredagsgolfen. Kommitténs främsta uppgift är att främja den sociala verksamheten, vilket görs med sammankomster, resor och träffar även under vintertid.
  • Idrottskommittén  har i sin verksamhet ansvar för Elitlagen samt juniorverksamheten. De till att Du som är junior känner dig välkommen, träffar nya golfkompisar, blir erbjuden utvecklande och rolig träning under ledning av Daniel Urander. Vi ligger i framkant i Sverige då det gäller ungdomsträning med ca 200 st ungdomar. Vår ambition är även att skapa möjligheter till en framskjuten juniorsatsning.
  • Tävlingskommittén erbjuder ett varierat utbud av klubbtävlingar med målet att attrahera deltagare av olika ålder och kön. Målsättningen är att så många som möjligt av våra medlemmar och gäster ska delta i tävlingsverksamheten.
  • Bankommittén och fastighetskommitén verkar och utför arbete på och kring banan och dess tillhörande fastigheter.
  • Marknadskommittén arbetar med sponsorer och kontakter med enskilda och företag för att kunna skapa ekonomiska medel till klubben och dess utveckling.

Klubben arbetar också för att utveckla gemensamma aktiviteter för så många medlemmar som möjligt t ex temakvällar, grillkvällar samt golfgala.

Vår PRO, Andreas Martinez arbetar för att hjälpa golfare på alla nivåer att ständigt bli bättre och ha roligare med sin golf. Hos Andreas kan du välja om du vill utbilda dig i grupp eller privat. På vår hemsida finns mer att läsa om kurser, Custom Fitting , golflektioner m.m
Klubben anordnar också medlemsträning för olika målgrupper med hjälp av Andreas.

På klubbens hemsida finns också information om kommittéerna, deras verksamhet och kontaktuppgifter. Är du intresserad av att engagera dig i kommittéarbete i någon form eller i andra aktiviteter kontakta då respektive kommitté, klubbchefen eller någon i styrelsen. Styrelsens medlemmar och övriga  kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida, www.sundsvallsgolfklubb.se

Vi har gott samarbete med Öjestrands Golfklubb vilket innebär att den som är aktiv medlem i någon av klubbarna spelar då fritt på båda banorna. Detta samarbete försöker vi ständigt utveckla och vi ser mycket positivt på framtiden. Under 2016 kan du som fullvärdig medlem även spela fritt på Sörfjärdens GK.

Är du medlem spelar du för rabatterat pris på Timrå GK, Hussborgs GK och Sollefteå GK.

Som medlem har Du också möjlighet att boka speltider 45 dagar i förväg. Tiderna och annat som gäller kring bokning/avbokning av speltid framgår av våra bokningsregler som Du hittar på vår hemsida.

Ta också del av klubbens ”allmänna bestämmelser och villkor för medlemskap” som bifogas.
Håll gärna utkik på vår anslagstavla, vår hemsida och på facebook Sundsvalls Golfklubb. Vi arbetar för att hålla vår hemsida levande och aktuell.

Vi arbetar som sagt för Ditt bästa som medlem. Har du synpunkter eller förslag till förändringar vill vi gärna få del av dem så att vi kan utveckla vår verksamhet.

Kontakta oss gärna på vår mail: kansli@sundsvallsgk.se. alt.
Receptionen 060-51 51 70, Klubbchef Niclas Olofsson 070-524 40 43
Styrelse samt övriga kontaktuppgifter hittar du på hemsidan.

Varmt välkommen till Sundsvalls Golfklubb