Bra gjort för Sundsvall

På Näringslivsbolagets frukostmöte den 25 februari tilldelades Daniel Urander priset Bra gjort för Sundsvall. Vi på golfklubben stämmer in i hyllningskören och vi är oerhört tacksamma att vi får chansen och möjligheten att jobba tillsammans med Durra. Nedan kan du läsa motiveringen till priset.

Durra

Motivering bra gjort för Sundsvall
Februari 2015

Större delen av livet har den här personen ägnat i stort sett all fri- och arbetstid till att skapa goda förutsättningar för ungdomar att idrotta. Ända tills för två år sedan skedde arbetet helt på ideell basis, nu sker merparten inom ramen för hans konsultföretag.

Idag driver han bla juniorgolfen på Sundsvalls Golfklubb där deltagarantalet har ökat från ett 30-tal till närmare 200 ungdomar.

Han driver också Sundsvalls Slalombacke, kör skidskola, privatlektioner och anordnar tävlingar som varje år drar in 100 000-tals kronor i turismekonomisk omsättning till Sundsvall.

Idrottsungdomarna är hans enda, men stora familj och drivkraften är helt enkelt att hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av sitt idrottande, oavsett om det handlar om att ha kul eller satsa mot en elitkarriär.

Durra.se är navet i hans verksamhet, där även innebandyn börjar få en framskjuten roll.

Bra gjort för Sundsvall, februari 2015, går till ungdomsidrottens största hjärta och eldsjäl, Daniel ”Durra” Urander.