Greenfee

Greenfeeavgifter 2017
Vardagar 350 kr / Helg 400 kr

Samarbete klubbar emellan:
Timrå GK, Hussborg GK, Hudiksvalls GK och Sollefteå GK har reducerad greenfee.

Samarbetsavtalet med Öjestrands GC och Sörfjärden GK innebär fritt spel för deras fullbetalande medlemmar på vår bana.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är 200 kr
Juniorer 100 kr

Hyra Golfbil
Körkort , Ålder 18 år 300 kr/ gång, med läkarintyg 200 kr/gång.
3000 kr/säsongskort för 1 person
4500 kr/säsongskort för 2 personer

Hitta hit

Sundsvalls Golfklubb är belägen i Skottsund ca 12km kilometer söder om Sundsvall. Från E4 norr/söder sväng av vid Cirkel K följ gamla E4 till Kvissleby, sväng vänster mot Skottsund sedan skyltat.

Introduktionskort

Sundsvalls Golfklubb välkomnar dig som är innehavare av något av följande introduktionskort och erbjuder fritt* spel en gång per år.

• SGF Nordic Golf Union
  • GAF Golf Administratörernas Förening
  • SGA Swedish Greenkeepers Association
  • PGA Professional Golfers Association

Sundsvalls Golfklubb följer Svenska Golfförbundets policy för användande av introduktionskort. Vår policy medger spel på ovan nämnda kort med reservation för att endast ett kort per dag medges och beroende på bokningsläget för dagen. Kortet kan användas en gång per år.

* En förutsättning för fritt eller rabatterat spel med introduktionskort är att innehavaren i god tid föranmäler sitt besök till klubbchef eller Professional.