Nu är jag på plats!

Nu är jag på plats och har börjat sätta mig in i hur arbetet på klubben fungerar. En del förändringar är redan påbörjade. Shopen byggs om så att vi får bättre exponering av kläder och klubbor. Vår golfshop ingår numera i Pro Quality inköpskedja, men det är fortfarande vi medlemmar som äger shopen! Att vi nu är en PQ-shop gör att vi får bästa möjliga pris på alla våra inköp. www.proquality.se.

Restaurangen ska byggas om så att den nya krögaren får bästa möjliga förutsättningar att bjuda oss medlemmar på bra mat i en trevlig miljö. Vi bygger även en ny svingstudio i det gamla lektionsbåset, så att ni får en bättre möjlighet att förbättra ert golfspel. Vi kommer att snygga till väggarna och montera ny belysning i gången till omklädningsrummen. Ja som sagt några små förändringar blir det ;o)

Lördag 27 februari 11,00-15,00 har vi öppet spår med vallarhjälp på klubben. Stefan vår banchef som även har ett förflutet som vallare för Piteå elit, kommer att finnas på plats för att ge er råd och hjälp med vallningen. Det kommer att finnas våfflor och korv till försäljning. Varmt välkomna ut till vår underbara anläggning.

//Niclas Olofsson 060-51 51 78