Nya bunkern klar på Sundsvalls Golfklubb

Äntligen är den här.
Nya bunkern och utslagsplatserna på Ranchen på Sundsvalls Golfklubb är klar. I alla fall grovjobbet.
Nu är det bara lite plattor och småjusteringar kvar att göra, och sedan är denna träningsyta färdig att användas.
Vi tackar grävkillarna, Mattias i Grävmaskinen, Ronny i Hjullastaren och Kroppsarbetet, och sista men inte minst, Micke Nordin som ledde arbetet och körde dit alla lass med jord, grus och sand.
Ni har gjort ett grymt arbete med detta gubbar. Vi är så glada att ni tog er tid att göra klart detta så vi kan börja träna med våra barn och ungdomar. Nu ska vi bara så detta så att vi kan få lite gräs att växa på kanterna oxå.
Arbetet tog ca 6-7 timmar att genomföra. Vi började runt kl 17:30, och sedan var vi klar kl 00:10 efter midnatt. Och det är bra gjort det måste vi erkänna, så jag är glad att gubbarna ställde upp och körde klart. De kunde bryta och åka hem när de ville, men gubbarna ville verkligen göra klart detta ikväll, så ungdomarna kan träna redan till helgen. Och det är just den inställningen vi gillar hos dessa killar.
Tack så otroligt mycket för detta arbete med vår nya bunker.
Välkommen hit nu alla juniorer och träna till veckan.

Bunkerbyggarna på Sundsvalls Golfklubb 2015 Bunkerbygge i mittskedet 2015 Bunkerbygget i början 2015 Durra arbetschef under bunkerbygget 2015
Se hela bygget här på filmerna.