Range delvis stängd på onsdag eftermiddag och kväll


Hej på er alla.

Under onsdagskvällen den 10:e juni, 2015, kommer vår range att vara delvis stängd och stängd under vissa tidpunkter. Det kommer köras traktorer och grävare på ranchen för att bygga i ordning lite fler utslagsplatser på ena kanten. Då måste maskinerna köra inne på rangen för att inte skada fairway på hål 8 och 16. Arbetet beräknas vara klart efter denna kväll, så det kommer inte bli något långt projekt för byggkillarna. Sen kommer det bli ytterligare 4-5 utslagsplatser att slå ifrån, men då bara korta slag med wedgar. Det är för träningen med juniorer och utbildningar som vi gör detta bygge. Durra kommer finnas på plats och styra upp detta, så att ingen kommer till skada under arbetet. Vi tackar för överseende under denna tid från runt kl 16-17 tiden på eftermiddagen.

Mvh
Sundsvalls Golfklubb