Sundsvalls Golfklubb skapar en ny organisation.

Vi har som ambition att ligga i framkant av idrottslig utveckling både för våra medlemmar i stort men också för att ta nästa steg i vår ungdomssatsning. Behovet av en kompetent och välutbildad sportchef står högt på önskelistan. Samtidigt är det ekonomin som styr över tiden vilka satsningar vi kan göra.

Styrelsen har tagit beslut om att göra en omorganisation

1. Med minskade intäkter har styrelsen tagit beslutet att slå ihop tjänsterna klubbchef och sportchef till en kombinerad tjänst.
  2. Med en utpräglad idrottssatsning så kommer den nya tjänsten ha en sportslig profil och kravet är en PGA-utbildning.
  3. Som en konsekvens av detta beslut så kommer vår nuvarande klubbchef Per-Erik Sjöström att lämna sin tjänst med sista arbetsdag 27/11 2014.

Frank Carrick Ordförande.

Per-Erik Sjöström. Förändringsprocessen som klubben nu går igenom med en ny organisation känns som ett logiskt steg. Jag tackar för den tid som jag varit i klubben och ser framemot nya utmaningar.

Rekryteringsprocessen har påbörjats.

Frågor kring detta besvaras av Ordförande Frank Carrick,