JSM-kval för våra fantastiska ungdomar!

Grattis ungdomar hälsar vi till er som förde laget vidare till nästa omgång av JSM. Det var Sundsvalls Golfklubb som stod för värd idag då det var norrlandskval till JSM-lag. Sundsvall Ställde upp med följande lag på plats idag: Rasmus Konradsson, Sanna Strandberg, Ebba Moberg, Lucas Allder, Erik Sundström, Ebba Gustafsson, Alexander Vallin, Daniel Nyman och Andreas Lindström.
Det spelade först en ranking omgång, och sedan en matchomgång mot ett av lagen som var med. Matchen slutade med en 3-2 seger, och det räckte till att Sundsvall får välja ställe att spela på i nästa kval.
Grattis säger vi till alla som var med idag. Som Caddys hade vi Elsa Weiss, Gustav Felländer, och Filip Wiklund. Tack för ett mycket bra jobb idag.

20140726-201145-72705272.jpg