Medlemsbrev 2014-07-03

Hej på er

Nu är arbetet i full gång med att ställa i ordning hål 17 och dess green samt tee. Banarbetarna jobbar frenetiskt med detta och vi hoppas och tror att vi ska kunna ta detta hål i spel under sensommar /höst men som vi alla vet så ska många parametrar vara med oss.

Greenområde hål 17

Nya tees hål 17

Golfresan on Tour

Vi hade tävlingen Golfresan on Tour hos oss förra veckan och segrare blev Anitha Meijer och  Bo Åsén.

Prisutdelning

Glada vinnare till utlandsvistelse och andra pris blev Minna Cruzander och Thony Nylund.

Glada vinnare

Argentina pokalen  (Foto saknas)

Grattis till segern säger vi till Annica Sjödin och Mats Johansson som vann årets tävling

Två Generationer (Foto saknas)

Gratulerar Marie-Helen och Sara Andersson till segern.

Shopen

Vi vill uppmärksamma om att vi har flertal produkter till försäljning i vår shop med fantastiskt bra priser och kvalitet. Vi vet även att vi konkurrerar med t.ex Dormy samt internetföretag som säljer golfutrustning, kläder m.m.

Puma i shoppen 2014Du som handlar i vår shop bidrar i allra högsta grad till att klubben tjänar en slant och vi kan utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi hoppas att du tar vägen förbi shopen och ser ifall det finns något som tilltalar dig eller som kan ges bort till någon i present. Alla medlemmar har som sagt 10 % i rabatt.

Vi hjälper även till med att du får prova ut den utrustning som passar dig allra bäst och vänd dig då, i första hand, till vår PRO Tommy Björnsson.

Golfveckan 2014

Det ser ut att bli många deltagare så vi hoppas att vi även får se dig hos oss.

Anmäl dig och häng på du också. www.golf.se

Var bussiga och tänk på hastigheten då vi kör till och från golfbanan.

Glad sommar//Per-Erik