Medlemsbrev 2014-06-27

Hej på er

Nu är säsongen igång på allvar och i detta medlemsbrev vill vi uppmärksamma våra ungdomar lite extra.

Det är fantastiskt kul att se hur ungdomarna har utvecklats. Nu är Golfkul, ungdomskurser , planering/genomförande av läger samt tävlingssäsongen igång och vi ser fam emot en härlig säsong med våra ungdomar.

Stort tack till Durra som i år har mycket gott stöd av Tommy Björnsson. Bra jobbat

Grattis Rasmus Konradsson till segern i VGT i början av veckan. Toppen bra spelat

Rasmus-Konradsson-10a-i-Hudiksvall-2013

STORT grattis till Gustaf Felländer som gjorde Hole in One på hål 16 den 26 juni..

Shopen

Vi vill uppmärksamma om att vi har flertal produkter till försäljning i vår shop med fantastiskt bra priser och kvalitet. Vi vet även att vi konkurrerar med t.ex Dormy samt internetföretag som säljer golfutrustning, kläder m.m.

Puma i shoppen 2014

Du som handlar i vår shop bidrar i allra högsta grad till att klubben tjänar en slant och vi kan utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi hoppas att du tar vägen förbi shopen och ser ifall det finns något som tilltalar dig eller som kan ges bort till någon i present. Alla medlemmar har som sagt 10 % i rabatt.

Vi hjälper även till med att du får prova ut den utrustning som passar dig allra bäst och vänd dig då, i första hand , till vår PRO Tommy Björnsson.

Golfveckan 2014

Vill påminna er alla att anmäla er till denna vecka

7 Juli                   Greensome

8 Juli                   Foursome