Medlemsbrev 2014-06-18 samt Info Golfvecka

Hej på er

Ida har det varit blåsigt värre på Skottsund. Trots detta en härlig dag tillsammans med GIF Sundsvall som hade golftävling hos oss med sina sponsorer. Vi har även flertal knattar som är här och har ”Golfkul med Durra”.

Igår var det ”Prova på Golf och det var flera intresserade som kom hit. Jättekul och Tack till medlemskommitten.

Banchefen informerar.

På vår hemsida www.sundsvallsgolfklubb.se finns det en flik upptill där man kan läsa den information som banchefen lägger ut. Han kommer att hålla oss informerad om vad som händer och sker, på och omkring banan.

Golfveckan 2014

Nu är det klart vilka företag vi samarbetar med under Sundsvalls GK:s Golfvecka. Vi har även tävlingsformerna spikade så nu är det bara att boka in i kalendern. Vi hoppas kunna bli fler än 1.100 spelare (1.058 ifjol) under denna vecka. Det vore kanonkul.

7 Juli                   Greensome                           HSB_Tagline_blue

8 Juli                   Foursome                             Sundsvall energi

9 juli                    Scramble                             LADS

10 juli                 Singel                                       Hålsponsor - hål 1

11 juli                 Greensome                             Hålsponsor - hål 13

Vinnande lag åker på finalspel med middag och övernattning den 9/9 till Arlandastad

12 juli                 Scramble x 2 starter                 Hålsponsor - hål 2

Anmälan har redan påbörjats så häng på du också. www.golf.se

Lektioner

Boka lektioner med vår egen Tommy Björnsson. Han längtar efter att få ta hand om er och göra er till bättre golfspelare.

20140623-104603-38763646.jpg

Receptionens Öppettider i midsommarhelgen