Medlemsbrev 2014-06-12

Hej på er
Vi kan glädjas åt att vår bana bara blir bättre och bättre och det kommer många positiva kommentarer från spelare så det är kanonkul.

Banchefen informerar.
På vår hemsida www.sundsvallsgolfklubb.se finns det en flik upptill där man kan läsa den information som banchefen lägger ut. Han kommer att hålla oss informerad om vad som händer och sker , på och omkring banan.

Sundsvalls Golfklubb - städpersonal

Städpersonal med div.sysslor
Vi hälsar Anders Falk, Samhall, hjärtligt välkommen till oss. Han ska hjälpa oss med att hålla rent och snyggt i våra byggnader med dess närområde i sommar. Anders har varit hos oss i drygt 3 veckor och vi blev jätteglad då han kom med en blomma till kansliet (se nedan), STORT Tack.Sundsvalls Golfklubb - Uppskattning

Sundsvalls Golfklubb - personal från SamhallPersonal från Samhall
Samhall är bussiga och låter 2 grabbar jobba hos oss på praktik (gratis) och de gör allehanda sysslor både inom samt utomhus. Som ni kanske sett så är bänkar uppfräschade och målade, teeskyltar målade, entre tilll golfrestaurangen är nymålad, flaggstångsfästen nymålade m.m.

Tack till Urban Eriksson och Tommy Strömgren, Bra jobbat.

Sundsvalls Golfklubb - UngdomslägerUngdomsläger den 16 juni
Vill påminna er alla om att det snart dags för vårt första sommarläger för ungdomar och Durra ser fram emot att ta hand om alla. Du som har en kompis, släkting, granne, broder eller syster kan tipsa om denna aktivitet.Vi är idag bland de 25 största ungdomsföreningarna i Sverige och vi vill så gärna ta klivet upp till de 20 bästa så hjälp oss att tipsa om lägren vi har, så kanske vi får in så många ungdomar så att vi når delmålet.

Tack för hjälpen

Sundsvalls Golfklubb - SköjSKÖJ – Golftävlingen för våra medlemmar
Spelas den 14-15 juni. Vi spelar lördagen den 14 juni på Öjestrand och söndagen den 15 juni på Sundsvalls Golfklubb.

Tävlingen spelas i 3 klasser.

Nu ska vi visa att vi från Sundsvalls Golfklubb vill vara med och kämpa om segern i denna tävling så anmäl dig. Ifjol var det fler anmälda från Öjestrand GC men det kan vi ändra på i år, eller hur 🙂

Golfveckan 2014
Nu är det klart vilka företag vi samarbetar med under Sundsvalls GK:s Golfvecka. Vi har även tävlingsformerna spikade så nu är det bara att boka in i kalendern. Även här skulle vi vilja slå ett nytt rekord angående deltagarantalet i golfveckan. Vi hoppas kunna bli fler än 1.100 spelare (1.058 ifjol) under denna vecka. Det vore kanonkul.

7 Juli                   Greensome

8 Juli                   Foursome

9 juli                    Scramble

10 juli                 Singel

11 juli                 Greensome

12 juli                 Scramble x 2 starter

Anmälan har redan påbörjats så häng på du också!

Sundsvalls Golfklubb - Lektioner Tommy BjörnssonLektioner
Boka lektioner med vår egen Tommy Björnsson. Han längtar efter att få ta hand om er och göra er till bättre golfspelare.

Sundsvalls Golfklubb - Öppettider midsommarReceptionens Öppettider i midsommarhelgen

Midsommarafton                      07.00-13.00

Midsommardagen                    09.00-15.00