Medlemsbrev 2014-06-03

Hej på er!

Nu är det full fart på Skottsund och Sundsvalls Golfklubb. I helgen hade vi en Vårscramble som var välbesökt trots vädret som ställde till det lite. Tack till medlemskommittén som arrangerade denna.

Ungdomsläger den 16 juni

Nu är det dags för vårt första sommarläger för ungdomar och Durra ser fram emot att ta hand om alla. Du som har en kompis, släkting, granne, broder eller syster kan tipsa om denna aktivitet.

Vi är idag bland de 25 största ungdomsföreningarna i Sverige och vi vill så gärna ta klivet upp till de 20 bästa så hjälp oss att tipsa om lägren vi har, så kanske vi får in så många ungdomar så att vi når delmålet.

Ungdomar

Tack för hjälpen!

Tävling den 7 juni

cobra-logo-1

Glöm inte bort att anmäla dig till Cobra Puma Scramble som går av stapeln till helgen.

Anmäl dig och ditt lag via www.golf.se. Hjärtligt välkomna

SKÖJ –Golftävlingen för våra medlemmar

sköj

Spelas den 14-15 juni. Vi spelar lördagen den 14 juni på Öjestrand och söndagen den 15 juni på Sundsvalls Golfklubb.

Tävlingen spelas i 3 klasser.

Nu ska vi visa att vi från Sundsvalls Golfklubb vill vara med och kämpa om segern i denna tävling så anmäl dig. Ifjol var det fler anmälda från Öjestrand GC men det kan vi ändra på i år, eller hur J.

Golfveckan 2014

Nu är det klart vilka företag vi samarbetar med under Sundsvalls GK:s Golfvecka. Vi har även tävlingsformerna spikade så nu är det bara att boka in i kalendern. Även här skulle vi vilja slå ett nytt rekord angående deltagarantalet i golfveckan. Vi hoppas kunna bli fler än 1.100 spelare (1.058 ifjol) under denna vecka. Det vore kanonkul.

7 Juli                   Greensome                          HSB_Tagline_blue

8 Juli                   Foursome                            Hålsponsor - hål 10

9 juli                    Scramble                            LADS

10 juli                 Singel                                   Hålsponsor - hål 1

11 juli                 Greensome                        Hålsponsor - hål 13

12 juli                 Scramble x 2 starter          Hålsponsor - hål 2

Anmälan har redan påbörjats så häng på du också.