Rasmus Konradsson slog till med personbästa

Under våren har många av Sundvalls Golfklubbs juniorer tränat ganska mycket bra golf. Många av dem har dessutom spelat väldigt bra på de rundor de hunnit spela. Både i Spanien och i Stockholm, på Mälarö, har ungdomarna skjutit fina scorer. Bland annat så har både Daniel Nyman, Andreas Lindström och Lucas Allder spelat bra i Spanien. Och på Mälarö klev Lucas Allder fram och sköt personbästa med fina 75 skott. Erik Sundström sköt grymma 69 slag på ett inspelsvarv i närheten av Stockholm någonstans. Och idag sköt Rasmus Konradsson sin nästa Score någonsin, och dessutom under par. 71 skott och 5 birdies knåpade han ihop idag på Öjestrands Golfklubb. Grattis så otroligt mycket, hälsar vi på Durra.se till Rasmus. Lycka till i framtiden med golfen.

Rasmus Konradsson 10a i Hudiksvall 2013 Rasmus Konradsson scorekort personbästa 2014-05-17