Anmälan till Juniorkurser och träningar 2014

Hej alla golfsugna barn och ungdomar i Sverige.

Nu öppnar vi anmälningarna till våra kurser och utbildningar för barn och ungdomar på Sundsvalls Golfklubb.
Vi har olika erbjudanden för alla våra juniorer även i år. Och som vanligt så är det mest lönsamt att vara medlem i vår förening.
Nedanför texten här så kommer en redogörelse för vad det kostar att gå våra kurser, träningar och utbildningar. Läs noga så att ni förstår vad vi har att erbjuda.

Kom ihåg att Golflägret/Minilägret, är till för alla som vill ha roligt, lära känna kompisar och träna golf, oavsett om man kan spela golf sedan tidigare eller om man är ny.

Nybörjarkurs

För 9-17 åringar eller född från 2005 och äldre, datum 2014-05-24-25

Denna kurs gäller för alla barn och ungdomar som aldrig har spelat eller tränat golf tidigare. Här går alla barn och ungdomar som vill ta grönt kort. Man ska vara född 2005 eller äldre. Vi startar lägret på lördag den 24:e maj kl 09:45, och kör 2 timmar förmiddag och 2 timmar eftermiddag både lördag och söndag. Alltså 10-12 och 13-15. Men på lördagen samlas vi 09:45 för genomgång. Utrustning finns att köpa till bra priser i vår shop. Priser på detta står lite längre ner i inlägget.

Golfkul

Gäller barn 6 – 8 år, eller födda 2006 – 2008. Datum 16-18 juni, samma som golflägret, för både nybörjare och barn som spelat förut.

Här leker och tränar barnen golf på en lättare nivå. Man har roligt med golfklubborna och bollarna. Vi fikar, äter glass och även tar ett besök till Verkstaden och tittar på alla gräsklippare. Vi har 15 platser på förmiddagen och 15 platser på eftermiddagen. Välj ett av de 2 alternativen vid anmälan. Antingen förmiddag 9-12 eller eftermiddag 13-16.

Golfläger/Miniläger för barn och ungdomar 9 – 17 år

Datum 16-18 juni

Golflägret kommer att starta på måndag den 16:e juni och pågå i 3 dagar till onsdag den 18:e juni. Man anmäler sig antingen till förmiddag eller eftermiddag, eller inte till någon speciell tid om det inte spelar någon roll. Då läggs man in i den grupp som det finns mest med plats i. Förmiddagspasset på minilägret pågår från 09:00 – 12:00 och eftermiddagspasset pågår från 13:00-16:00.
Detta läger är i första han till för de barn och ungdomar som spelat eller tränat golf tidigare, men det är inget krav på grönt kort som behövs, men vi vill gärna att man har varit med i någon form av golf verksamhet tidigare. Vi vill i första hand att nybörjare söker sig till nybörjarkursen helgen den 24-25 maj.

Sommarträning

Datum från och med måndag 23:e juni.

Sommarträningen kommer sen också att bedrivas på dagtid mellan 09:00 på morgonen och fram till ca 15:00 på eftermiddagen. Där tränar man 1-2 timmar i veckan. Man har alltså valmöjligheten att träna 1 pass i veckan eller 2 pass om man vill. Sommarträningen är till för alla som vill träna golf hela sommaren och bli en bättre golfspelare. Det är också en fortsättning för alla som vill ta grönt kort under sommaren. Först väljer man nybörjarkursen eller Golflägret/minilägret, och sen fortsätter man med sommarträningen för att fortsätta att utvecklas i golfen, och sen också ta det gröna kortet så fort man kan. Men som sagt så är sommarträningen till för alla.
Mer info kommer senare och på info träffen i slutet av maj eller början på juni. Vi återkommer om när den träffen ska vara.

För mer frågor om vår verksamhet, kontakta Durra på: daniel.urander@gmail.com

Anmälan för 2015 öppnar i slutet av april.

Avgifter:

Nybörjarkursen 24-25 Maj.
– junior 0-12 år 1500:- ink medlemskap.
– junior 13-17 år 2400:- ink medlemskap.
– junior 18-21 år 2900:- ink medlemskap

Träningsavgift medlem:

• Hela säsongen maj-sept: 1100:-
  • Hela säsongen inkl miniläger 3 dgr 1700:-
  • Endast sommarträning (juni -aug) 800:-

Träningsavgift ej medlem:

• Hela säsongen maj-sept: 1400:-
  • Hela säsongen inkl miniläger 3 dgr: 2300:-
  • Endast sommarträning (juni-aug): 1000:-

Golfkul (6-8 år) läger 16-18 juni 2014:

• 600:- för medlem
  • 800:- för ej medlem

Golfkul träning 1 g/v under sommaren:

• 600:- för medlem
  • 800:- för ej medlem

Golfkul både miniläger och sommarträning: 1100:- för medlem och 1500:- för ej medlem.

Mer info om Sundsvalls Golfklubb och om hur man blir medlem, finns på Sundsvalls Golfklubbs hemsida.
Välkomna ska ni vara alla som vill bli golfare tillsammans med oss.

Gruppbild på alla juniorer på Sundsvalls Golfklubb 2014 Småtjejerna på Golfläger i Barcelona 2014 Jon och Durra på El prat 2014