Medlemsbrev 2014-05-09

Hej på er

När man kikar ut genom fönstret så ligger det en sur dimma över vår fantastiska golfbana. Denna ”sur-dimma” är positiv för banan och dess skick. Vi får hoppas att sol och värme kommer till oss för då ökar förhoppningarna på att banan ska öppna.

Banpersonalen gör allt som står i deras makt för att få banan i speldugligt skick men som skrivet är, så krävs det att andra, dock ej påverkbara faktorer, som ska vara med oss.

Det kommer många frågor om när banan ska öppna och i dagsläget kan vi ej säga när detta sker men vi ska ge er kontinuerlig information hur det ser ut och när vi öppnar. Det lovar vi.

Nybörjarkurser/ Grönt Kort-utbildning

Vi vill fortsätta slå ett slag för våra fantastiska nybörjarkurser/Grönt Kort som är inplanerade i sommar. Kurserna sker på Sundsvalls Golfklubb där våra utbildare gör allt för att man ska lära sig att spela golf och trivas tillsammans med oss på Skottsund. Vi hoppas att du kan tipsa en nära vän, kompis, kollega, granne, partner eller liknande att anmäla sig till någon av kurserna för vi vet ju hur roligt det är, eller hur J.

Till varje kurs finns det minst 8 platser och innehållet är mest praktik blandat med teori.

Kurserna är planerade enligt följande:

Kurs 1: 10-11 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 2: 17-18 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 3: 7-8 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 4: 28-29 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. 6 platser kvar

Kurs 5: 14-15 juli, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 6: 9-10 augusti, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 7: 13-14 september, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Anmälan till sportchef@sundsvallsgolfklubb.se

Pris 2000kr / person  (se även paketerbjudande nedan)

Nybörjarpaket 1: – Ifall du köper detta kurspaket så ingår nybörjarkurs samt inträdesavgift, årsavgift som fullvärdig medlem i Sundsvalls GK  vilket ger fritt spel på Sundsvalls GK och Öjestrand GC golfbanor under hela 2014. 4 600
Nybörjarpaket 2 – Ifall du köper detta nybörjarpaket så ingår inträdesavgift, medlemskap i Sundsvalls GK som Greenfeemedlem  samt att man får 5 st greenfeebiljetter som berättigar till gratis spel 5 ggr.

Ungdomspaket:

13-17 år så har vi ett paket med nybörjarkurs (grönt kort) + aktivt medlemskap

18-21  år så har vi ett paket med nybörjarkurs (grönt kort) + aktivt medlemskap

3 500

2 400

Välkommen   Jon Sellén 070-5185726
Sportchef

NY Hemsida

Arbetet fortskrider då det gäller den nya hemsidan och snart ska den vara i drift.

Golfrestaurangen

Restaurangen kommer att öppna helt, i samband med att banan öppnas, meddelar Rickard Bergman.

Morsdagserbjudande:

Härliga morsdag närmar sig.

”Passa på
att bjuda ut morsan”

Passa på och avnjut en morsdags buffé
sön 25/5  på Golfrestaurangen,Skottsund
På buffén serveras fläskfilé provencale, tomat &
rosmarinstekt kyckling,

Jägareax, klyftpotatis, potatisgratäng, sallader, såser och
primörer mm. I priset ingår Morsdagstårta kaffe och bordsdryck 250:-

Välkomna

Juniorverksamheten

Hej alla golfare.

Nu är vi igång med anmälan för vår juniorverksamhet.

Nu kan man alltså anmäla sig till våra kurser, träningar och vårt roliga Golfläger/Miniläger i början på sommaren.

Läs info under länken här nedan. Då får ni koll på läget och på vad ni vill vara med på i vår verksamhet.

Ta med era kompisar och kom och golfa med oss i sommar. Golflägret/Minilägret är ett perfekt tillfälle för era barn att lär känna nya golfkompisar, och kanske till och med ta med sig kompisar som vill bli golfare. Testa på med en nybörjarkurs eller bara vara med på golflägret i sommar, för att se om golf är något för er och era kompisar.

Vi välkomnar alla som vill till en ny säsong på Sundsvalls Golfklubb.

Priserna för att vara med hittar ni här nedan, och mer info hittar ni i inbjudan som jag länkar till. Anmäl er via den länken så ni får en plats i sommar som ni vill ha.
Sprid gärna till vänner och bekanta, så att de ser vad vi har att erbjuda alla barn. Sprid även på era jobb om vår golfskola.

Välkomna.

Inbjudan till Juniorgolf på Sundsvalls Golfklubb 2014

Årets avgifter för barn och ungdomar på Sundsvalls Golfklubb.

Träningsavgift medlem:

• Hela säsongen maj-sept: 1100 kr
  • Hela säsongen inkl miniläger 3 dgr 1700 kr
  • Endast sommarträning (juni -aug) 800 kr

Träningsavgift ej medlem:

• Hela säsongen maj-sept: 1400 kr
  • Hela säsongen inkl miniläger 3 dgr: 2300 kr
  • Endast sommarträning (juni-aug): 1000 kr

Golfkul (6-8 år) läger 16-18 juni 2014:

• 600 kr för medlem
  • 800 kr för ej medlem

Golfkul träning 1 g/v under sommaren:

• 600 kr för medlem
  • 800 kr för ej medlem

Golfkul både miniläger och sommarträning: 1100 kr för medlem och 1500 kr för ej medlem.

Daniel ”Durra” Urander
Durra.se

Här kommer erbjudanden från Cobraoch Puma.

Baffler XL är designade för att gå extra långt med en hög effektiv bollbana. Klubbans sula gör den dessutom extra lättspelad ifrån alla typer av lägen Ha extra kul på golfbanan med Bafflers omtalade egenskaper. Passa på nu i maj så får ni en gratis wedge!

Vi har skobytarveckor hela maj, lämna in dina gamla skor och få 300kr rabatt på nya Pumaskor!

Öppettider kommande vecka i reception:

v. 19                    tors-fre             8.30 – 15.30

v. 20                    mån-fre            8.00 – 16.00

lör-sön              8.00 – 15.00

Vi har massor av andra fina artiklar att erbjuda i vår shop så kom förbi och kika. Som medlem har du 10 % på allt.

Golflektioner

Glöm ej att boka in lektioner hos vår PRO för att stärka ditt golfspelande inför säsongen.

Ha nu en riktigt trevlig helg