Medlemsbrev 2014-04-24

Hej på er

I helgen är det dags att städa av banan. Det känns jättekul att vi kommit sådan bit in på säsongen med vackert väder och nästan snöfritt och att vi kan erbjuda städdagar så tidigt in på året. Vi kommer förmodligen att få toppen väder så vi hoppas att du har tid och göra oss sällskap.

Vi behöver verkligen allas hjälp. Tack på förhand.

Datum:

Lördagen  den  26 april

Söndagen den 27 april

Söndagen den 4 maj

Tid:

Alla dagar mellan 09.00-13.00

Medtag egen kratta.

Nybörjarkurser/ Grönt Kort-utbildning

Vi vill även slå ett slag för våra fantastiska nybörjarkurser/Grönt Kort som är inplanerade i sommar. Kurserna sker på Sundsvalls Golfklubb där våra utbildare gör allt för att man ska lära sig att spela golf och trivas tillsammans med oss på Skottsund. Vi hoppas att du kan tipsa en nära vän, kompis, kollega, granne, partner eller liknande att anmäla sig till någon av kurserna för vi vet ju hur roligt det är, eller hur J.

Till varje kurs finns det minst 8 platser och innehållet är mest praktik blandat med teori.

Kurserna är planerade enligt följande:

Kurs 1: 10-11 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 2: 17-18 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 3: 7-8 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. 1 plats kvar

Kurs 4: 28-29 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. 7 platser kvar

Kurs 5: 14-15 juli, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 6: 9-10 augusti, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 7: 13-14 september, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Anmälan till sportchef@sundsvallsgolfklubb.se

Pris 2000kr / person  (se även paketerbjudande nedan)

Nybörjarpaket 1: – Ifall du köper detta kurspaket så ingår nybörjarkurs samt inträdesavgift, årsavgift som fullvärdig medlem i Sundsvalls GK  vilket ger fritt spel på Sundsvalls GK och Öjestrand GC golfbanor under hela 2014. 4 600
Nybörjarpaket 2 – Ifall du köper detta nybörjarpaket så ingår inträdesavgift, medlemskap i Sundsvalls GK som Greenfeemedlem  samt att man får 5 st greenfeebiljetter som berättigar till gratis spel 5 ggr. 3 500

Välkommen!

Jon Sellén 070-5185726
Sportchef

NY Hemsida

Som vi meddelat i tidigare medlemsbrev håller vi på att skapa en ny hemsida.

Under  vecka 18 sker produktionsarbetet kring hemsidan och vi hoppas ha den nya i drift under v 19.  Vi ser fram emot detta och ni kommer att meddelas då den nya är i drift.

Golfrestaurangen

I helgen har ni möjlighet att få träffa våra nya krögare. De kommer att vara på plats och servera oss förplägnad under städdagarna.

Restaurangen kommer att öppna helt, i samband med att banan öppnas, meddelar Rickard Bergman.

Morsdagserbjudande:

Härliga morsdag närmar sig.

”Passa på
att bjuda ut morsan”

Passa på och avnjut en morsdags buffé
sön 25/5  på Golfrestaurangen,Skottsund
På buffén serveras fläskfilé provencale, tomat &
rosmarinstekt kyckling,

Jägareax, klyftpotatis, potatisgratäng, sallader, såser och
primörer mm. I priset ingår Morsdagstårta kaffe och bordsdryck 250:-

Välkomna!

Banan

Banpersonal arbetar hårt för att få banan i speldugligt skick.

Först är det städning av banan med närområden som gäller och därefter tas beslut om öppningsdatum av golfbanan. J

Blommorna och gräset växer på sig.

Trevlig Städhelg / Per-Erik