PÅSK – BREV

Hej på er

Nu går tiden med raska steg framåt och i helgen fick vi uppleva att det är många som längtar efter att få spela golf igen. Det var väldigt många som besökte vår drivingrange och vi hoppas och tror att det finns många fler som vill ta tillfället i akt och komma och slå lite inför den stundande säsongen.

Nybörjarkurser/ Grönt Kort-utbildning

Vi vill även slå ett slag för våra fantastiska nybörjarkurser/Grönt Kort som är inplanerade i sommar. Kurserna sker på Sundsvalls Golfklubb där våra utbildare gör allt för att man ska lära sig att spela golf och trivas tillsammans med oss på Skottsund. Vi hoppas att du kan tipsa en nära vän, kompis, kollega, granne, partner eller liknande att anmäla sig till någon av kurserna för vi vet ju hur roligt det är , eller hur J.

Till varje kurs finns det 8 platser och innehållet är mest praktik blandat med teori.

Kurserna är planerade enligt följande:

Kurs 1: 10-11 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. Fullbokad

Kurs 2: 17-18 maj, 9.00-15.00 båda dagarna. 3 platser kvar

Kurs 3: 7-8 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. 6 platser kvar

Kurs 4: 28-29 juni, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 5: 14-15 juli, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 6: 9-10 augusti, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Kurs 7: 13-14 september, 9.00-15.00 båda dagarna. 8 platser kvar

Anmälan till sportchef@sundsvallsgolfklubb.se

Pris 2000kr / person  (se även paketerbjudande nedan)

Nybörjarpaket 1: – Ifall du köper detta kurspaket så ingår nybörjarkurs samt inträdesavgift, årsavgift som fullvärdig medlem i Sundsvalls GK  vilket ger fritt spel på Sundsvalls GK och Öjestrand GC golfbanor under hela 2014. 4 600
Nybörjarpaket 2 – Ifall du köper detta nybörjarpaket så ingår inträdesavgift, medlemskap i Sundsvalls GK som Greenfeemedlem  samt att man får 5 st greenfeebiljetter som berättigar till gratis spel 5 ggr. 3 500

Välkommen

Jon Sellén 070-5185726
Sportchef

Rangen

Vi har öppet kansliet denna vecka,  Mån-Tors mellan 0900-1500.Där kan du kan köpa SOLO kort samt polletter för spel på rangen.

SOLO-kort innebär att ett kort laddas med x antal bollar/markering.

De som har köpt SOLO-kort med kvarstående markeringar, kan använda dessa.

Kansliet är stängt fr.o.m den 17/4-21/4 (påsk).

Golfhallen

Ni som har säsongskort eller bokar/bokat golfsimulator har tillträde till Golfhallen genom Flexkey-funktion. Bemanningen på Golfhallen har upphört i fr. o .m denna vecka så var bussig och se till att lämna Golfhallen i det skick du vill finna den i. Tack.

Försök att göra någon glad varje dag, om det så bara är dig själv.

G L A D    P Å S K