Medlemsbrev 2014-04-11

Hej på er

Nu är årets golfsäsong nära och nu är nya skyddsnäten på plats runt rangen. Stort tack till banpersonalen för dess arbete.

NU ÖPPNAR VI RANGEN

range 1 range

Vi kommer att öppna fr. o m idag den 11 april.  Du kan köpa polletterer enligt följande i helgen:

Juniorkommittén kommer att hjälpa oss under kommande helg 11-13/4, med försäljning av polletter till bollmaskinen.  De kommer att vara på plats mellan kl. 11.00-14.00 , Lördag och Söndag.

Ansvarig för detta är Mikael Johansson, 070-6085474.

Stort tack till er i juniorkommittén.

Vi har även öppet kansliet fram till 14.00 idag. Där kan du köpa SOLO-kort som innebär att ett kort laddas med x antal bollar/markering.

De som har köpt SOLO-kort med kvarstående markeringar, kan använda dessa.

Kommande vecka kan du köpa SOLO kort samt polletter, i vårt kansli mellan 0900-1500.

Kansliet är stängt fr.o.m den 17/4-21/4 (påsk).

Rangen är öppen under påsk om inget annat meddelas.

GOLFHALLEN

Under April månad är det billigare att boka Golfsimulatorn. Priset är 250 :-/timme under hela dagen. Har du inte spelat i hallen eller i vår simulator, ta tillfället i akt och boka in dig. Ett jättetrevligt sätt att påbörja säsongen på.

* Bokning av simulator görs sedan via www.golf.se och sedan på Öjestrand GC hemsida.

Anledningen till att vi bokar via deras hemsida är att man kan endast erbjuda bokning via

en plats (hemadress). Bokas per timme oavsett deltagarantal.

När man bokar simulatorn får man tillträde till hallen samt till simulatorrummet via vårt

Access-system som bygger på tfn-access.  Vi lägger in ditt tfn i vårt bokningssystem och i

samband med att detta görs, får du även access till resp. dörr.  Hitintills har detta system fungerat utmärkt och vi tror på denna lösning även fortsättningsvis.

IMG_0968

Nu är shopen igång och vi hoppas att du kommer och besöker oss och tar del av alla de nya produkter som finns. Som medlem har du 10 %.

Med vänliga golfhälsningar

Per-Erik Sjöström