Golfhallen


 

Nu är det nytt år och nya möjligheter. Ett stort tack till er alla för det gångna året och nu är det ”I färdriktningen framåt ” som gäller.

 

 

Det händer en hel del i klubben. Vi håller på att färdigställa Golfhallen som hitintills får anses som en jättelyckad satsning. Samarbetet med Öjestrand utvecklas positivt för var dag och vi känner från båda klubbarna, att samarbete är en väg till framgång.

 

 

 

 

GOLFHALLEN

 

 

Den har varit öppen i ca 3 veckor och vi kan redan nu konstatera, att vi har sålt mera säsongskort än tidigare år, så intresset att vara i Golfhallen är stort.

 

 

Vi kan även konstatera att ”Ladies o Gentlemen” har haft stort deltagarantal och det gläder oss. Intresset är även stort i de golfkurser som Jon Sellén har. Går du i tankarna att gå en golfkurs, hör av dig till Jon eller till kansliet.

 

 

GOLFSIMULATOR

 

Installationen av golfsimulator pågår för fullt och vi tror att vi ska kunna ha den i drift inom kort. Vi kommer att meddela då den blir bokningsbar.

 

 

 

* Bokning av simulator görs sedan via www.golf.se och sedan på Öjestrand GC hemsida.

 

 

Anledningen till att vi bokar via deras hemsida är att man kan endast erbjuda bokning via en plats (hemadress). Bokas per timme oavsett deltagarantal.

 

 

 

Pris:

 

Vardagar mellan 08.00-1500                   250 kr /timme

 

Vardagar mellan 15.00-22.00                  350 kr /timme

 

Lör-Sönd samt Helgdagar 08.00-22.00   350 kr /timme

 

 

När man bokar simulatorn får man tillträde till hallen samt till simulatorrummet via vårt

 

Access-system som bygger på tfn-access.  Vi lägger in ditt tfn i vårt bokningssystem och i samband med att detta görs, får du även access till resp. dörr. Hitintills har detta system

 

fungerat utmärkt och vi tror på denna lösning även fortsättningsvis.

 

 

COBRA  Demodag

 

 

 

 

Välkommen till Cobra Demodag i Golfhallen Lördagen den 1 mars 10-16.

 

 

 

 

Familjedag på Skottsund

 

 

 

 

Nu är det dags för familjedag på Skottsund med ett flertal aktiviteter  (se separat bilaga PDF)

 

 

 

FAMILJEDAG

 

 

 

 

Prova på dag i Golfhallen

 

 

Vi har en ”Prova på dag” i Golfhallen Söndagen den 16 mars mellan kl.13.00-15.00 och jag hoppas att du kommer och hälsar på .Ta gärna med en någon som vill prova på denna fantastiskt roliga sport